top of page

mijn contactgegevens

Bij elk contact zal ik steeds de vrijheid nemen om te tutoyeren, dit is veel persoonlijker en aangenamer. Spreek me dan ook gerust aan bij mijn voornaam!

Laura Strybol

Huidevetterskaai 41 

9000 Gent

laura@nietbol.com

BTW nummer: BE0750.907.385

rekeningnummer: BE59 9733 9056 9726

jouw Persoonsgegevens

Ik respecteer de bescherming van je privéleven in de verwerking van je persoonlijke gegevens.

Jouw meegedeelde persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor volgende doeleinden: de uitvoering van de afgesloten overeenkomst en het verwerken van de bestelling.

Ik behandel jouw gegevens alsof het mijn eigen gegevens zijn en zal die niet doorgeven, verhuren of verkopen aan derden.

Mijn webshop houdt online (anonieme) bezoekersstatistieken bij om te kunnen bekijken welke pagina's van de internetsite in welke mate bezocht worden.

Indien je vragen hebt hierover, kan je me via mail contacteren.

aankoop

In mijn webshop probeer ik zo duidelijk mogelijk te zijn wat betreft mijn producten. Aantallen en imperfecties worden aangegeven in de omschrijving en weergegeven op de foto's. Items in je winkelwagen worden niet automatisch voor je gereserveerd.

Alle prijzen zijn in euro uitgedrukt. Pas na ontvangst van je betaling wordt je aankoop verder verwerkt voor afhaling of verzending. Verzendingskosten worden bovenop de prijs aangerekend.

Bij het afronden van je bestelling verschijnt de keuze tot en de voorwaarden voor afhaling.

Verzending gebeurt via bpost, de gemiddelde levertermijn bedraagt 3-5 werkdagen na verzending. De gemiddelde verwerkingstermijn hangt af van mijn gemoed en luiheid (1-3 werkdagen).

In alle algemeenheid wordt je aankoop binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling geleverd.

herroepingsrecht

Wil je een aankoop ruilen of retourneren, dan kan je het product binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. Ik stuur je, indien mogelijk, een nieuw product op of je ontvangt je betaling (exclusief verzendingskosten) binnen de zeven dagen terug.

De retourkosten zijn voor jou in geval van ontevredenheid. Bij eventuele beschadigingen na retournering die te wijten zijn aan gebruik of slechte verpakking, wordt het bedrag niet terugbetaald.

Bekijk je product aan alle kanten. Meld onmiddellijk als er iets fout is, neem een foto en neem contact op via mail. Als jouw bestelling beschadigd wordt of kwijtraakt voordat het bij jou is, is dat mijn verantwoordelijkheid. Ik los het dan zo snel mogelijk voor je op. Laat het me zo snel mogelijk weten als je een product beschadigd hebt ontvangen of wanneer het niet overeenkomt met je bestelling. Neem dus contact en stuur de artikelen in dat geval binnen 14 dagen terug.

 

Als de transporteur schade veroorzaakt door te laat leveren of helemaal niet leveren, dan kan ik hier niets aan doen. Verzendingen en ontvangsten worden steeds getraceerd.

bottom of page